Sälja guld - Aktuell information gällande Sälja guld


Sälja Guld i Kalmar

Sälja guld i Kalmar

Det finns totalt 4 guldbutiker och guldsmeder i Kalmar dit du kan sälja guld och flera av dessa guldaffärer har lång erfarenhet av att sälja och köpa guld. Ofta kan det vara svårt att hitta den som betalar bäst för guld du säljer i Kalmar och vilken typ av guld de tar emot varierar också. En klar nytta är om du kan få tips av någon som sålt mycket guld och vet vart du bör vända dig med ditt guld du vill sälja. Information, betyg och rekommendation om den som handlar med guld i Kalmar kan oftast hittas via internet.

Eftersom det i Stockholms län och i Kalmar finns många som håller på med att sälja guld finns det också många guldhandlare och då kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris de erbjuder för guldet för olika karathalter. Ifall du ringer till någon som kan tänka sig köpa ditt guld bör du veta innan vad guldet väger och vilken karathalt guldet faktiskt har, gärna i detalj. Bäst information kan du få om detta genom att besöka någon guldsmed eller juvelerare i närheten.
Lättast kan du komma i kontakt med en kunnig guldsmed eller guldhandlare i Kalmar när du ska sälja guld är att välja något av guldbutikerna eller söka vidare på internet:


Att sälja guld i Kalmar

Georges Guld AB

Storgatan 20

Valdi smycken

Kaggensgatan 7

ARK Design

Norrgårdsgatan 18

Molins Guld & Silver AB

Larmgatan 30