Sälja guld - Aktuell information gällande Sälja guld


Sälja Guld i Örebro

Sälja guld i Örebro

Det finns totalt 5 guldbutiker och guldsmeder i Örebro dit du kan sälja guld och flera av dessa guldaffärer har lång erfarenhet av att sälja och köpa guld. Ofta kan det vara svårt att hitta den som betalar bäst för guld du säljer i Örebro och vilken typ av guld de tar emot varierar också. En klar nytta är om du kan få tips av någon som sålt mycket guld och vet vart du bör vända dig med ditt guld du vill sälja. Information, betyg och rekommendation om den som handlar med guld i Örebro kan oftast hittas via internet.

Eftersom det i Stockholms län och i Örebro finns många som håller på med att sälja guld finns det också många guldhandlare och då kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris de erbjuder för guldet för olika karathalter. Ifall du ringer till någon som kan tänka sig köpa ditt guld bör du veta innan vad guldet väger och vilken karathalt guldet faktiskt har, gärna i detalj. Bäst information kan du få om detta genom att besöka någon guldsmed eller juvelerare i närheten.
Lättast kan du komma i kontakt med en kunnig guldsmed eller guldhandlare i Örebro när du ska sälja guld är att välja något av guldbutikerna eller söka vidare på internet:


Att sälja guld i Örebro

Louise Viktorssons Guldsmedsverkstad

Lövstagatan 4

Cederins Guld AB

Köpmangatan 15B

G & S Invest AB

Drottninggatan 48

Guldkornet

Storgatan 8


Fler att sälja guldet till i Örebro

Alf Halldins Guldsmedsateljé

Rudbecksgatan 21