Sälja guld - Aktuell information gällande Sälja guld


Sälja Guld i Uppsala

Sälja guld i Uppsala

Det finns totalt 6 guldbutiker och guldsmeder i Uppsala dit du kan sälja guld och flera av dessa guldaffärer har lång erfarenhet av att sälja och köpa guld. Ofta kan det vara svårt att hitta den som betalar bäst för guld du säljer i Uppsala och vilken typ av guld de tar emot varierar också. En klar nytta är om du kan få tips av någon som sålt mycket guld och vet vart du bör vända dig med ditt guld du vill sälja. Information, betyg och rekommendation om den som handlar med guld i Uppsala kan oftast hittas via internet.

Eftersom det i Stockholms län och i Uppsala finns många som håller på med att sälja guld finns det också många guldhandlare och då kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris de erbjuder för guldet för olika karathalter. Ifall du ringer till någon som kan tänka sig köpa ditt guld bör du veta innan vad guldet väger och vilken karathalt guldet faktiskt har, gärna i detalj. Bäst information kan du få om detta genom att besöka någon guldsmed eller juvelerare i närheten.
Lättast kan du komma i kontakt med en kunnig guldsmed eller guldhandlare i Uppsala när du ska sälja guld är att välja något av guldbutikerna eller söka vidare på internet:


Att sälja guld i Uppsala

Gottsunda Smyckemarknad AB

Valthornsvägen 7

Guldsmed Rolf Isaksson AB

Portalgatan 4D

City Guld i Uppsala

Kungsgatan 45B

Guldsmed Stefan Carlsson

Vaksalagatan 40


Fler att sälja guldet till i Uppsala

Smyckesmed Peter Schütz

Sysslomansgatan 6

24Guld i Sverige AB

Klostergatan 10